Over ons

OORkracht 8 is een eigenzinnige uitgeverij van luisterboeken. Wij nemen luisterboeken op volgens het principe van slow recording. Dat doen we in Geluidsstudio OORbit, waarbij alle aandacht uitgaat naar de vertelstem. Met als enig doel: het verhaal zo goed mogelijk overdragen op het luisterend oor. De uitgeverij is opgericht door regisseur Huub Krom en journalist Dirkjan van Ittersum.

Uitgeverij OORkracht 8 wil inspelen op de groeiende vraag naar luisterboeken. Het aanbod blijft nog sterk achter bij het papieren boek, terwijl veel mensen belangstelling tonen voor boeken op de iPad, iPhone, mp3-speler of cd-speler.

Bij het uitgeven van nieuw werk zoekt OORkracht 8 vaak samenwerking met andere uitgevers. Daarnaast geeft OORkracht 8 werk uit dat in eigen huis is ontwikkeld. Wij kiezen voor titels die langere tijd in de belangstelling staan bij een breed publiek.

Contact opnemen kan via deze pagina.

Over OORkracht 8

OORkracht 8 neemt luisterboeken op in Geluidsstudio OORbit. We kiezen voor het slow recording principe om de vertelstem alle aandacht te geven. OORkracht 8 geeft vooral klassiekers uit als luisterboek. Op onze site kunt u terecht voor luisterboeken op CD. De titels zijn ook als mp3-download te verkrijgen bij Luisterrijk.

Contact

Zekeringstraat 17a
1014 BM Amsterdam
info@oorkracht8.nl

Contactformulier + route

KVK 54671957
BTW-nummer NL851395922B01

Log in