HomeOnze uitgavenEducatiefGeschiedenis NL Live
Geschiedenis NL Live

Geschiedenis NL Live

14,99

Wat waren de belangrijkste gebeurtenissen van de Nederlandse geschiedenis? Hoe zou de radio verslag hebben gedaan? In dit luisterboek hoor je het! Van de prehistorie tot nu. Boeiend voor jong en oud, of je nu 12 of 112 bent. MP3-CD met ebook (PDF-bestand).

SKU: 9789491159282 Categorie├źn: , , Tags: , ,

Beschrijving

Een reis door de tijd onder leiding van oud-nieuwslezer Dirkjan van Ittersum. Te beginnen bij de prehistorie, telkens een stukje vooruit, richting nu. Fraaie, maar ook minder fraaie momenten uit de Nederlandse geschiedenis komen voorbij: ijstijden, oorlogen, opstanden, politieke moorden, ontdekkingsreizen, slavernij, industrialisatie, het koningshuis et cetera.

Met een verslaggever ter plekke, nieuwsbulletins uit het verleden en – hoe kan het anders – het weerbericht. In 2,5 uur weet je precies welke gebeurtenissen Nederland hebben gevormd. Interessant voor iedereen die zijn basiskennis over de Nederlandse geschiedenis wil bijspijkeren. Boeiend voor jong en oud!

Bij dit luisterboek wordt de volledige tekst meegeleverd in een pdf-bestand. Handig om mee te lezen! De illustraties in dit boekje werden gemaakt door grafisch ontwerper Dana Dool.

Beluister een fragment

 

Liever downloaden?

Deze titel is ook beschikbaar als download. Ga daarvoor naar Luisterrijk, de downloadshop voor luisterboeken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geschiedenis NL Live” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *