HomeOnze uitgavenLuisterboekenDe stille kracht mp3 luisterboek
Aanbieding!
De stille kracht

De stille kracht mp3 luisterboek

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

19,99 7,99

De beroemde roman van Louis Couperus op uitmuntende wijze gelezen door actrice Sylvia Poorta. Speciaal voor het luisterboek werd een hertaling gemaakt. De tekst ervan wordt meegeleverd als ebook (epub en pdf). Wordt geleverd als MP3-CD.

SKU: 9789491159206 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

OORkracht 8 stopt met CD’s. Daarom uitverkoop van de laatste CD-exemplaren. Op=op!

De stille kracht verhaalt over de Nederlandse bestuurder Otto van Oudijck en zijn overspelige vrouw Leonie. Hij raakt in een dramatisch conflict met de Indische regent Soenario, waarvan wordt gezegd dat hij over magische krachten beschikt. Een nog altijd fascinerend verhaal over het ondoorgrondelijke geheim van het Verre Oosten.

Louis Couperus schreef De stille kracht in 1900 nadat een verblijf in Nederlands-Indië grote indruk op hem maakte. De roman kenmerkt zich door rijk taalgebruik, groot psychologisch inzicht en een scherpe kijk op de verhoudingen tussen de Nederlanders en de oorspronkelijke bevolking. Speciaal voor dit luisterboek werd een hertaling gemaakt van de oorspronkelijke tekst.

Het verhaal wordt gelezen door actrice Sylvia Poorta. Zij is verbonden aan het RO Theater en werd bekroond met de Theo d’Or voor haar rol in Faust. Zij voorziet de klankrijke en kleurrijke roman van Louis Couperus van een heldere stem en voert ons mee in de raadselen van onze voormalige kolonie.

‘Het androgyne verhaal wordt traag, lijzig, verteld, net als het leven in het plaatsje Laboewangi zelf, waar Pasoeroean model voor heeft gestaan. Actrice Sylvia Poorta heeft haar huiswerk grondig voorbereid en leest de – hertaalde – tekst in een uitstekend tempo voor.’ – Tijdschrift Moesson over dit luisterboek

Het luisterboek wordt geleverd op MP3-CD. Deze is geschikt om af te spelen in moderne CD, DVD en Bluray-spelers met ondersteuning voor mp3. Ook kunt u de bestanden kopieren naar uw smartphone, tablet of computer. Er zijn geen DRM-beperkingen. Kopieren is alleen toegestaan voor eigen gebruik.

De volledige tekst van het luisterboek wordt meegeleverd op de CD, zowel in epub- als pdf-formaat. Hierdoor kunt u lezen en luisteren tegelijkertijd.

Beluister een fragment

Liever downloaden?

Deze titel is ook als mp3-download verkrijgbaar. Wij verwijzen u hiervoor graag door naar Luisterrijk, de downloadshop voor luisterboeken.

1 beoordeling voor De stille kracht mp3 luisterboek

  1. Waardering 4 uit 5

    Monique de Adelhart Toorop (geverifieerde eigenaar)

    Wat is de ‘Stille Kracht’ van Couperus toch een mooi geschreven boek. De taal is zo beeldend en het is grappig te merken hoe weinig er veranderd is in een eeuw tijd aan de Nederlandse mentaliteit en handelsgeest. Sylvia Poorta heeft een prettige stem om naar te luisteren en petje af voor haar stemmetjes met Indisch accèn. Een fijn luisterboek om mee te ontspannen, je waant je in een andere tijd, op een andere plek en je kunt niet ophouden met luisteren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *