HomeOnze uitgavenLuisterboekenA Christmas Carol luisterboek
Aanbieding!
A Christmas Carol

A Christmas Carol luisterboek

14,99 4,99

Vrek Scrooge krijgt op kerstavond bezoek van zijn overleden zakenpartner Marley. Nieuwe hertaalde versie met meesterverteller Rein Edzard. Wordt geleverd op 3 audio-cd’s.

SKU: 9789491159015 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

OORkracht 8 stopt met CD’s. Daarom uitverkoop van de laatste exemplaren. Op=op!

Op kerstavond krijgt de vrek Scrooge bezoek van zijn overleden zakenpartner Marley. Hij kondigt drie geesten aan die de oude Scrooge dezelfde nacht nog zullen bezoeken. Zij moeten hem tot inkeer brengen. De bittere Scrooge is zijn hele leven met niets anders bezig geweest dan geld verdienen. Hij veracht andere zaken. Dat geldt zeker voor vriendschap, liefde en de gedachte van het kerstfeest. Ontmoetingen met de geesten van het verleden, heden en de toekomst moeten dat veranderen.

Charles Dickens schreef A Christmas Carol meer dan 150 jaar geleden. Toch heeft het verhaal aan kracht nog lang niet ingeboet. Dickens snijdt universele thema’s aan als sociaal onrecht en armoede. Direct bij het verschijnen in 1843 was het verhaal een hit. Sindsdien komen er bijna jaarlijks herdrukken uit of zijn er nieuwe versies voor op toneel, televisie of het witte doek.

Nu is er eindelijk een Nederlands luisterboek van verkrijgbaar in een nieuwe Nederlandse hertaling. Het kerstverhaal wordt meesterlijk gelezen door acteur Rein Edzard. Wordt geleverd als 3CD-luisterboek.

Beluister een fragment

Liever downloaden?

Deze titel is ook als mp3-download verkrijgbaar. Wij verwijzen u hiervoor graag door naar Luisterrijk, de downloadshop voor luisterboeken.

VideoNB: De iPhone-app is niet meer verkrijgbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A Christmas Carol luisterboek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *