Geschiedenis NL Live nu ook op MP3-CD!

Nadat het luisterboek Geschiedenis NL Live eerder al digitaal verscheen bij Luisterrijk en Storytel is het luisterboek nu ook verkrijgbaar op MP3-CD.

De reacties op de levendige vertelling van de Nederlandse geschiedenis zijn uiterst positief. ‘In een keer van begin tot het eind beluisterd. Ik was verrast dat ik de vaderlandse geschiedenis zo interessant vond’, schreef een luisteraar.

Om tegemoet te komen aan de vraag naar een CD-versie verschijnt vandaag bij OORkracht 8 het luisterboek op MP3-CD. Op de CD staat ook het volledige ebook in pdf-formaat met illustraties van Dana Dool. Leuk om mee te lezen!

Het luisterboek op MP3-CD bestellen kan hier.

Over OORkracht 8

OORkracht 8 neemt luisterboeken op in Geluidsstudio OORbit. We kiezen voor het slow recording principe om de vertelstem alle aandacht te geven. OORkracht 8 geeft vooral klassiekers uit als luisterboek. Op onze site kunt u terecht voor luisterboeken op CD. De titels zijn ook als mp3-download te verkrijgen bij Luisterrijk.

Contact

Zekeringstraat 17a
1014 BM Amsterdam
info@oorkracht8.nl

Contact + route

KVK 54671957
BTW-nummer NL851395922B01

Log in