Nieuw! In sneltreinvaart door de Nederlandse geschiedenis

Een bijzondere nieuwe uitgave van OORkracht 8. In het luisterboek Geschiedenis NL Live gaan we met zevenmijlslaarzen door de Nederlandse geschiedenis. Centrale vraag is: hoe zou de radio verslag hebben gedaan van belangrijke historische gebeurtenissen?

Oud-radionieuwslezer Dirkjan van Ittersum neemt je mee op een reis door de tijd. Daarbij worden de tien tijdvakken uit de canon van de Nederlandse geschiedenis aangehouden als uitgangspunt. Zeer toegankelijk, boeiend voor jong en oud.

Er komen fraaie, maar ook minder fraaie momenten voorbij: ijstijden, oorlogen, opstanden, politieke moorden, ontdekkingsreizen, slavernij, industrialisatie, het koningshuis et cetera. Met een verslaggever ter plekke, nieuwsbulletins uit het verleden en het weerbericht.

Luister hieronder naar de inleiding en fragmenten van de tien tijdvakken.

Bij dit luisterboek wordt de volledige tekst meegeleverd in een pdf-bestand. Handig om mee te lezen! De illustraties in dit boekje werden gemaakt door grafisch ontwerper Dana Dool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over OORkracht 8

OORkracht 8 neemt luisterboeken op in Geluidsstudio OORbit. We kiezen voor het slow recording principe om de vertelstem alle aandacht te geven. OORkracht 8 geeft vooral klassiekers uit als luisterboek. Op onze site kunt u terecht voor luisterboeken op CD. De titels zijn ook als mp3-download te verkrijgen bij Luisterrijk.

Contact

Zekeringstraat 17a
1014 BM Amsterdam
info@oorkracht8.nl

Contactformulier + route

KVK 54671957
BTW-nummer NL851395922B01

Log in