Nieuw luisterboek: De gedaanteverwisseling

Het luisterboek De gedaanteverwisseling is vanaf nu verkrijgbaar. Acteur Tijn Docter leest het beroemde verhaal van Franz Kafka. OORkracht 8 brengt de novelle uit ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van dit werk.

Het luisterboek is per direct als mp3-download verkrijgbaar bij Luisterrijk. De CD-versie is vanaf nu te bestellen in onze webshop en wordt de tweede helft van oktober geleverd.

Luister hieronder naar een voorproefje van het luisterboek.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over OORkracht 8

OORkracht 8 neemt luisterboeken op in Geluidsstudio OORbit. We kiezen voor het slow recording principe om de vertelstem alle aandacht te geven. OORkracht 8 geeft vooral klassiekers uit als luisterboek. Op onze site kunt u terecht voor luisterboeken op CD. De titels zijn ook als mp3-download te verkrijgen bij Luisterrijk.

Contact

Zekeringstraat 17a
1014 BM Amsterdam
info@oorkracht8.nl

Contactformulier + route

KVK 54671957
BTW-nummer NL851395922B01

Log in