CD-versie De stille kracht verkrijgbaar

Na twee jaar is het zover! De CD-versie van De stille kracht is verkrijgbaar. Bestel het mp3-luisterboek (inclusief ebook) op onze productpagina over De stille kracht.

Speciaal voor de luisteruitgave maakten twee ervaren theatermakers een hertaling. Toegankelijk, maar met behoud van de oorspronkelijke sfeer. Aan de hertaling en de opnames van het luisterboek is zo’n twee jaar gewerkt. Het luisterboek wordt gelezen door actrice Sylvia Poorta.

Het luisterboek was al even als download beschikbaar via Luisterrijk, maar nu dus ook op MP3-CD. Deze cd bevat naast het luisterboek ook het ebook (epub en pdf).

De stille kracht verhaalt over de Nederlandse bestuurder Otto van Oudijck en zijn overspelige vrouw Leonie. Hij raakt in een dramatisch conflict met de Indische regent Soenario, waarvan wordt gezegd dat hij over magische krachten beschikt. Een nog altijd fascinerend verhaal over het ondoorgrondelijke geheim van het Verre Oosten.

Eerder plaatsten we al een fragment van het luisterboek.

1 reactie

  1. Monique de Adelhart Toorop Antwoord

    Wat is de ‘Stille Kracht’ van Couperus toch een mooi geschreven boek. De taal is zo beeldrijk en het is ook verbazingwekkend hoe weinig het Nederlandse volk is veranderd in een eeuw tijd, qua mentaliteit en handelsgeest. Sylvia Poorta heeft een prettige stem om naar te luisteren en ook petje af voor haar stemmetjes met Indisch accèn. Heerlijk materiaal om bij te ontspannen en je in een andere tijd en plaats te wanen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over OORkracht 8

OORkracht 8 neemt luisterboeken op in Geluidsstudio OORbit. We kiezen voor het slow recording principe om de vertelstem alle aandacht te geven. OORkracht 8 geeft vooral klassiekers uit als luisterboek. Op onze site kunt u terecht voor luisterboeken op CD. De titels zijn ook als mp3-download te verkrijgen bij Luisterrijk.

Contact

Zekeringstraat 17a
1014 BM Amsterdam
info@oorkracht8.nl

Contactformulier + route

KVK 54671957
BTW-nummer NL851395922B01

Log in