Voorproefje nieuwe Sherlock Holmes (video)

Binnenkort bij OORkracht 8 een nieuw luisterboek over Sherlock Holmes, uiteraard weer gelezen door Jan Ad Adolfsen. In ‘Het avontuur van de duim van de ingenieur’ zoekt Dr. Watson, samen met Sherlock Holmes, uit wat er is gebeurd met ingenieur Victor Hatherley. Gedurende een angstig avontuur is hij zijn duim kwijtgeraakt.In onderstaande video alvast een voorproefje. In dit fragment maakt Dr. Watson kennis met de onfortuinlijke ingenieur.

Binnenkort is het verhaal verkrijgbaar als mp3-download of op CD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over OORkracht 8

OORkracht 8 neemt luisterboeken op in Geluidsstudio OORbit. We kiezen voor het slow recording principe om de vertelstem alle aandacht te geven. OORkracht 8 geeft vooral klassiekers uit als luisterboek. Op onze site kunt u terecht voor luisterboeken op CD. De titels zijn ook als mp3-download te verkrijgen bij Luisterrijk.

Contact

Zekeringstraat 17a
1014 BM Amsterdam
info@oorkracht8.nl

Contactformulier + route

KVK 54671957
BTW-nummer NL851395922B01

Log in